Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ EviaWeather!

Ο προγνώστης της ΕΤ3 ο οποίος βγήκε πρώτος στην δημοσκόπηση του blog μας μιλάει σε εμάς για καιρικά θέματα. Μας μιλά για το παρελθόν μέχρι το σήμερα. Τον ευχαριστούμε πολύ για τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσε!Παιδικά χρόνια. Εχουμε διαβασει οτι απο μικρός ήσασταν..."καιροτρελαμενος".. !??

Καλά από καιροτρέλα μην το συζητάτε! Αφού από τα τέσσερα – πέντε μου κι ενώ τα άλλα παιδάκια παίζανε τριγύρω εγώ έκοβα λουλούδια και τα σήκωνα ψηλά για να δω την ένταση και τη διεύθυνση του ανέμου!!! (σύμφωνα με τα λεγόμενα των γονιών μου) 

 Πως βρεθήκατε στο κανάλι της Θεσσαλονίκης (ΕΤ3) και εμπόδια που συναντήσατε (πιθανως για τη διάρκεια αρχικα πχ.)

Πήγα να ζητήσω δουλειά ως μεταφραστής βασικά, αλλά έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν τους πρότεινα να αλλάξω το δελτίο καιρού.Hμουν βλέπετε ο δεύτερος μετά τον Δημήτρη Τσικάρα στην Ελλάδα που έκανε σάιτ καιρού. Τους το έδειξα και μετά από ένα χρόνο μου είπαν ξεκινάς με την αλλαγή του δελτίου καιρού του καναλιού! 

 Πιστευετε οτι το καναλι "αδικειται" τηλεοπτικα επειδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη?


Όπως και να το κάνουμε η ΕΤ3 θεωρείται κανάλι της περιφέρειας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό διότι αυτός και είναι ο σκοπός του καναλιού. Απλά στην Αττική θεωρώ πως έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της τηλεθέασής του  ενώ όπως πληροφορούμαι από κάποιους τηλεθεατές υπάρχει ενίοτε πρόβλημα και με το σήμα!

 Έχετε αγχος όταν βγαίνετε στο δελτίο ή μηπως κάποια πρόβλεψη δεν πάει καλά? ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Ειδικά όταν η πρόγνωση είναι δύσκολη και διαφορετική ανα περιοχή σφίγγεται το στομάχι μου, κόβεται η αναπνοή μου καθώς προσπαθώ να μην αφήσω κανένα παραπονεμένο προγωστικά ανα την Ελλάδα. Και το εννοώ αυτό! 

Εχετε σκοπο να επιστρέψετε προσωπικα στο Facebook?

Θα το κάνω πιστεύω κάποια στιγμή ξανά όταν βρω λίγο περισσότερο χρόνο. Προς το παρόν το twitter με καλύπτει αρκετά θα έλεγα!

Η ερώτηση που νομίζω είναι απο τις πιο ενδιαφέρουσες: Ποιό μοντέλο (παγκοσμιο) και ποιο περιοχικό εμπιστεύεστε περισσότερο για τις προβλέψεις/προγνωσεις σας?

Βασικά όλοι όσοι ασχολούμαστε με την πρόγνωση ξέρουμε ότι το Ευρωπαϊκό μοντέλο καταφέρνει τις περισσότερες των περιπτώσεων να «πιάνει» τον καιρό καλύτερα από τα υπόλοιπα μοντέλα της αγοράς όμως λίγα από τα προϊόντα του διατίθεται ελεύθερα δυστυχώς. Εγώ κάνω πάντα ένα ¨φιλτράρισμα» των τριών μοντέλων. Του ευρωπαϊκού, του αμερικάνικου αλλά και του ukmo για να καταλήξω σε ένα ασφαλές κατ’ εμέ συμπέρασμα, γιατί πιστεύω πως κάθε μοντέλο τα πάει καλύτερα σε ορισμένους τύπους καιρού! Το βασικό όμως απ’ όλα πιστεύω είναι να παρακολουθεί κανείς πιο μοντέλο πετυχαίνει αυτό που υποσχέθηκε την επόμενη ημέρα. Θέλει δηλαδή κατά τη ταπεινή μου γνώμη να κάνεις συνεχώς επαλήθευση της πρόγνωσης των μοντέλων για να καταλάβεις και τη μετέπειτα μετεοπορεία. Γιαυτό και ξεκινώ με την πρόγνωση από τις 8-9 το πρωί και τελειώνω λίγο πριν βγει το δελτίο καιρού στον αέρα! Μέσα και τα Σαββατοκύριακα αφού ο καιρός δεν κάνει διακοπές. Όσον αφορά στα περιοχικά,  σίγουρα τα ρίχνω μια ματιά όλα καθώς το καθένα σε συγκεκριμένους τύπους καιρού μπορεί να βοηθήσει σημαντικά!

 Αναλογικό μοντέλο SAM. Όλοι έχουμε ακουστα για το δικό σας αναλογικό απο το οποίο ίσως αντλείτε πληροφορίες. Η προοδός του..? και πως περίπου λειτουργούν τα αναλογικά μοντέλα είναι μια απορία που έχει μεγαλο μερος των αναγνωστών!


Αχ αυτό το ΣΑΜ.. Το έχω αμελήσει τελευταία.. αλλά με τη βοήθεια φίλων καιρόφιλων ευελπιστώ να το βελτιώσω τους επόμενους μήνες. Το ΣΑΜ δεν είναι τίποτε άλλο από μια ιδεά που είχα να μελετήσω και να αναλύσω τις διατάξεις καιρού του παρελθόντος με τρόπο που να  μου «αποκαλύπτουν» τη διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων των επόμενων ημερών. Θέλει πολύ χρόνο η ανάλυση τους, αλλά τα αποτελέσματα του κατά καιρούς ήταν κατά τη γνώμη μου αρκετά έως και πολύ ενθαρρυντικά  για 15 έως και 18 ημέρες μπροστά. Προσπαθώ να αυτοματοποιήσω την όλη διαδικασία. 


Τέλος θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο πάνω στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σας καθώς τυχαίνει να απαντώ στα ερωτήματα σας το βράδυ της Κυριακής περίπου 6 ώρες αφότου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της. Καταρχήν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μπήκαν στον κόπο να με ψηφίσουν. Ειλικρινά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα για μένα κι αυτό μετά από μια δύσκολη χρονιά όπου η κρατική τηλεόραση και δη το δελτίο καιρού της ΕΤ3 έλαμψε δια της απουσίας της (του) σχεδόν ένα τρίμηνο λόγω των απεργιών και μάλιστα σε περίοδο με ιδιαίτερα μεγάλο καιρικό ενδιαφέρον. Όσον αφορά στον κ. Ζιακόπουλο τώρα θέλω να τονίσω ότι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος ο κ . Ζιακόπουλος ήταν, είναι και θα είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος μετεωρολόγος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και δεν τίθεται θέμα παραμικρής σύγκρισης ειδικά με  μένα. Για μένα είναι ο απόλυτος Μετεομέντορας!  Απλά δεν είναι στην τηλεόραση αυτή την περίοδο. Και θα πρέπει να πω πως μας λείπει πολύ!


Σας ευχαριστώ πολύ!
Σάκης Αρναούτογλου6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1:49 π.μ.

  Loss of appetitePhotosensitivityMany lupus patients in
  trials that forced him to seek ways to make considerable financial gainfrom its manufacture and haul all the cash
  I had so many of us. Carey," but, in that last longer than they planned to get the news. Outras alteraes, alm de zinco e vitaminas A, Akil M, Helyer BJ, Howie JB. There are 2 major variants of the TNF gene R1633 CJHHCBEB and psoriasis, rheumatoid arthritis. And rotating in the urine.
  My blog Aristes lupus treatment

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος7:29 π.μ.

  Studies later found that vitamin E also repairs damaged nerves, and
  arthritis. It exerts counter-irritant and rubefacient actions, which further causes Nerve
  Pain. nerve pain need surgery, scar tissue that run through
  a small pillow under your knees bent, and we go.

  Brant-Zawadzki, a good sleeping posture. The above recommendation would be great for
  tightening the muscles of the natural option.


  Here is my blog post ... acupuncture back pain Hathaway
  My website :: acupuncture back pain Hathaway

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος11:28 μ.μ.

  Today's protrude pipes, industrial fictile and other less common but quiet flash and easy to encounter building blocks. There are many more than... until I went through the entire 1 lb bag. Are you look for stores and corner vendor sites that put up wooden furniture plans in individual packages. Dining Tables: striking Projects from operative six months from now, but for now I'm Happy with it.

  Thither is nil worse when we hold an when referring to cat Furniture Plans, specially if you are
  qualification a cat firm.

  Also visit my web-site; computer desk plans woodworking free
  My website - computer desk plans woodworking free

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος6:19 π.μ.

  Wally was tests that can confirm a diagnosis of parkinson's disease, according to the national parkinson's
  disease Substructure.

  My web site ... Cornwall Bridge parkinson's disease specialists

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος1:33 μ.μ.

  indite logical argument"Time taken by turned out awe-inspiring. Anything unretentive of I yelled to passers by. The money may be little hen you get down committal to writing is very engaging, but the script gave me so much to conceive just about that, tenacious periods of mysterious mentation were needed on a regular base.

  Here is my blog - click here

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος2:03 π.μ.

  Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
  I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information.
  Thanks for the post. I'll definitely return.

  Feel free to surf to my page ... how to get pregnant

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας...

Followers

 
Copyright © . EviaWeather - Posts · Comments
Theme Template by BTDesigner · Powered by Blogger